ETUI - Online angol nyelvtanfolyam

Az Európai Szakszervezeti Intézet (ETUI) oktatási programja részeként újra online angol nyelvtanfolyamot indít a 2017 április 1-30 közötti időszakban. A szakszervezeti tagok számára nyíló lehetőség keretében hat hónapon keresztül havi rendszerességgel 6 órás egységek épülnek egymásra - a résztvevők saját időbeosztásokhoz igazítva tanulhatnak. A tanfolyamhoz készült tananyag részét képzik a hanganyagok, videók, segítve a kommunikációs készségek fejlesztését is.

A tanfolyam a szakszervezeti élethez kapcsolódó témakörökre koncentrál, a szervezetépítéstől a munkaügyi és foglalkoztatási kérdésekig.

A tanfolyamon résztvevők egy előzetes teszt alapján kapnak besorolást a számukra legmegfelelőbb szintre - ezt és a tanfolyamot oktatók kísérik folyamatosan figyelemmel és állnak online a hallgatók rendelkezésére.

A tanfolyamban résztvevőknek már kell egy alap nyelvtudással rendelkezniük - a képzés két szintje: gyenge és erős középfokú nyelvtudás

A hat hónapos tanfolyam díja 150 euró.

A jelentkezéseket és tanfolyam díj befizetését az Európai Szakszervezeti Szövetség tagján - esetünkben a MASZSZ - keresztül kell bonyolítani. Ezt követően lehet letölteni / telepíteni az on-line tanfolyam szoftverét.

Az ETUI részéről további felvilágosítást Gabriela Portela kolléganő ad a következő e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

A tanfolyammal kapcsolatos további információt, előzetes tesztet, videót a következő linken lehet elérni:

A tanfolyamra jelentkezni 2017. március 30-ig a MASZSZ-on keresztül lehet, György Károly kollégánál a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információval szolgálhassunk Önnek!