Agrár-Élelmiszergazdasági és Turisztikai ágazati tagozatTAGOZAT HÍREIAgrár-élelmiszergazdasági tagozat

ÉLELMISZERGAZDASÁGI ÁGAZATI TAGOZAT

Agrár-élelmiszergazdasági tagozat

Megalakultunk!
Megalakult a Magyar Szakszervezeti Szövetség Agrár-Élelmiszergazdasági és Turisztikai Ágazati Tagozata

agrar2014. február 7-én megalakult a Magyar Szakszervezetei Szövetség Agrár-Élelmiszergazdasági és Turisztikai Ágazati Tagozata. Az ülésen részt vevők elsősorban kinyilvánították, hogy részt kívánnak venni a Tagozat munkájában. A Baromfiipari-és Hűtőipari Dolgozók Szakszervezete, valamint a Gabona-és Malomipari Dolgozók Szakszervezete még ne döntötte el, hogy melyik ÁT munkájában kíván részt venni, de a megalakuló Tagozat állandó, tanácskozási jogú meghívottként számít rájuk, s Ők ezt vállalták. Döntött a Tagozat arról is, hogy a továbbiakban a fent említett nevet kívánja használni.

Személyi kérdések tekintetében a Tagozat a következők szerint döntött:
az MSZSZ elnökségében tanácskozási joggal a továbbiakban Tóth Istvánné az Országos Választmány tagja vesz részt a MÉDOSZ részéről, kinek állandó helyettese Pásztor Tibor, az ÉDSZ megbízott elnöke.

Döntés született arról is, hogy az ÁT üléseinek állandó meghívottja Bogdánné Nánai Mária, a VISZ részéről.

Forrás:

MÉDOSZ: Megalakultunk!

december 2017
H K Sze Cs P Szo V

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információval szolgálhassunk Önnek!