VSZ XVIII. Kongresszus

A Vasutasok Szakszervezete 2015. május 15-én és 16-án tartotta meg beszámoló, tisztújító kongresszusát. A küldöttek az első nap elfogadták az elmúlt négy év munkájáról szóló beszámolót, módosították a szervezet alapszabályát és megválasztották a vezető tisztségviselőket.
A választás eredményeként, a Vasutasok Szakszervezete elnöke Meleg János, szervezetpolitikai alelnöke Horváth Csaba. érdekvédelmi alelnökök Dr. Kotter József és Zlati Róbert lett.
Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek, munkájukban sok sikert kívánunk!
A Vasutasok Szakszervezete kongresszusa ma a középtávú program vitájával folytatta munkáját.

A második napon a résztvevők az új Alapszabálynak megfelelően megválasztották a VSZ Felügyelő Bizottságát és Könyvvizsgálóját, valamint szervezetünk Elnökségét. A Felügyelő Bizottság elnökének Papp Zoltánt választották. A küldötteink elfogadták a Vasutasok Szakszervezete 2015 és 2019 közötti időszakra vonatkozó középtávú programját.
Meleg János, a Vasutasok Szakszervezete új elnöke zárszavában megköszönte a Kongresszus fegyelmezett munkáját. Kijelentette, hogy a Vasutasok Szakszervezete ismét bizonyította, hogy megújulni képes, erős, demokratikusan működő, egységes és összetartó szervezet.

Forrás:
www.vsz.hu