GondoskodásA SIGNAL IDUNA Biztosító idei társadalmi felelősségvállalási programja keretében a beteg gyerekek gyógyulását segítő Bethesda Kórház Alapítvány Minilovas terápiáját támogatja

Kedves Kollégák, Kedves Tagok!

A gondoskodás és a biztonság mindnyájunk részére fontos kérdés és fontos feladat is. A SIGNAL IDUNA Biztosítóval immár 25 esztendeje működünk együtt a biztonság területén, hiszen több, mint 140 000 tagunknak nyújt csoportos élet-, és balesetszolgáltatást.

Az együttműködés kibővítését már régóta terveztük egy olyan irányba, ahol edukációs jelleggel a pénzügyi kultúra további javítására, az öngondoskodásra és az értékek védelmének fontosságára szeretnék felhívni tagjaink figyelmét. Ennek az új együttműködésnek a keretében figyelmetekbe ajánlom a SIGNAL IDUNA Biztosító alábbi cikkeit, amelyekből én is új ismeretekre tettem szert.

Hasznos olvasgatást, jó egészséget és biztonságot kívánok nektek!

Kordás László
elnök

A minilovas terápia eddig teljesen ismeretlen volt Magyarországon. A Bethesdában a neurológiai és a rehabilitációs osztályon kezdték el a munkát, főleg súlyosan értelmi vagy mozgássérült, éber kómás gyerekekkel foglalkoznak heti két alkalommal.

Az elmúlt hónapok eredményei nagyon biztatók, több mozgáskoordinációs betegnél nagyon kedvező javulást észleltek, és az éber kómás betegek is pozitívan reagálnak a ló jelenlétére. A Bethesda gyógytornászai állítják, hogy Vertigo – így hívják a minilovat - megjelenése óta sokkal jobban koncentrálnak a gyerekek a feladatokra, és már az is pozitívan hat rájuk, hogy várják a ló érkezését.

Társaságunk megalapítása óta nagy hangsúlyt helyez a családok védelmére, különösen a gyermekek biztonságára és egészségük védelmére.

Számunkra kiemelten fontos, hogy egy olyan különleges és kreatív kezdeményezést támogathatunk, mint a minilovas terápia, mely révén esély nyílik a gyermekek gyógyulására.  Részletek

Hiszünk benne, ha megismerik ezt a programot, sokan érzik majd úgy, hogy segíteniük kell e nemes cél érdekében. Segítsen Ön is!