IFJÚSÁGI TAGOZAT OLDALAI

Legyél Te is mesedoktor!

Kedves MASZSZ Ifjúság!

Hallottatok már a „K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben” programról?

A program lényege, hogy az önkéntesek mesevideókat küldenek, amelyeket a programhoz csatlakozott 30 kórházban a K&H által biztosított számítógép és internet segítségével bármikor megnézhetnek a gyerekek.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozatának szívügye, hogy mosolyt csaljon a beteg gyermekek arcára, ezzel is elősegítve a gyógyulásukat.

Budapesti meseolvasóink körében, ha összegyűlik a megfelelő létszám, rendezünk egy meseolvasó napot, ahol a K&H kollégái kamerával rögzítik a mesemondásokat.

Ha nem Budapesten élsz, akkor is tudsz segíteni! Vedd fel a mesédet, és küldd el nekünk.

Fontos, hogy lehetőleg népmesét válassz, vagy olyan szerző történetét olvasd fel, aki 70 évnél régebben elhunyt, mert a kortárs meséket a szerzői jogok védelme miatt nem használhatjuk fel.

Akkor is segíthetsz, ha nem szeretnél mesélni. Mi ugyanis nem csak mesével, hanem ajándékokkal is szeretnénk meglepni a gyermekeket. Juttasd el hozzánk jó állapotban lévő játékaidat, mesekönyveidet, de újat is nagyon szívesen fogadunk.

Ha hozzánk hasonlóan Te is szeretnél csatlakozni a programhoz, és szívesen mondanál el egy mesét, vagy küldenél ajándékot a gyermekeknek, jelezd szándékod Kiss Nikolettának (MASZSZ IFI alelnök) a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol a tárgy rovatban tüntesd fel a „MASZSZ IFI” jeligét.

Töltsd le és oszd meg a plakátunkat!