SZOLGÁLTATÁS ÁGAZATI TAGOZAT

Felhívás demonstrációra!

kaszA Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete csatlakozik a Vasas Szakszervezeti Szövetség által szervezett demonstrációhoz!

A Vasas Szakszervezeti Szövetség 2014. november 17-én 16 órára (a tervezett képviselői zárószavazást megelőzően) a Parlament elé közös élőláncba hívja azokat a tiltakozókat, akik nem értenek egyet azzal a kormányzati szándékkal, hogy az állami többletbevételeket ismét a munkavállalók rovására – a munkáltatói terhek növelésével – teremtsék meg. Tervezik mindezt ismét az érdekegyeztetés fórumainak teljes mellőzésével!

A FIDESZ kormány 2012. óta a harmadik adóemelésre készül a béren kívüli juttatásokat érintően! Ezt nem hagyhatjuk!

Szólítsuk fel együtt a kormányt, hogy álljon el a béren kívüli juttatások mindennemű tervezett adónövelési tervétől!

Nem tudjuk elfogadni a munkavállalók – a családok, a munkáltatók - további terheinek növelését!

Elvárjuk és követeljük, hogy ebben és a hasonló kérdésekben a kormány a meglévő érdekegyeztetési fórumokat ne kerülje meg!

A Kossuth térre várunk mindenkit, aki nem akarja tudomásul venni az adótörvény tervezett módosítását!

Állj ki Te is érdekeidért, mi ezt tesszük!

Akadályozzuk meg együtt a törvény elfogadását!