SZOLGÁLTATÁS ÁGAZATI TAGOZAT

KASZ Közlemény

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) tisztázta a TESCO-val a karácsonyi munkaidő-beosztás körüli félreértéseket.
A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) 2015. november 5-én egyeztetést folytatott a TESCO képviselőivel a karácsonyi munkaidő-beosztás pontosításával kapcsolatosan.
A KASZ örömmel vette tudomásul, hogy a vállalat részéről korábban tévesen került kiküldésre a munkavállalók számára igen kedvezőtlen ünnepi munkaidő-beosztás.

(A sajtóközlemény teljes szövege az alábbiakban olvasható.)

KASZ első sajtóközlemény

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) nem ért egyet a TESCO karácsonyi munkaidő-beosztásra vonatkozó terveivel.  A szakszervezet folyamatosan jelezte a vállalat vezetősége felé az ezzel kapcsolatos észrevételeit, és ennek következtében 2015. november 5-én hivatalos egyeztetést folytat a Tesco képviselőivel.

Budapest, 2015. november 4.

Dr. Sáling József elnök
KASZ